Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inicio > Accessibilitat

Accessibilitat

Versió per a impressióEnviar per emailPDF version

Política d'accessibilitat

El portal del de la Mutualitat de Funcionaris Civils de l'Estat (d'ara endavant MUFACE) va ser dissenyat seguint les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web (WCAG) i complint  les prioritats 1 i 2 de la Norma UNEIX 139803:2004 amb l'objectiu que tots els ciutadans, amb especial atenció a les persones amb algun tipus de discapacitat i majors, puguin accedir a la informació i als serveis electrònics en igualtat de condicions, amb independència de les seves circumstàncies personals, mitjans o coneixements.

Des del seu disseny inicial es realitzen revisions periòdiques del contingut web nou o modificat a fi d'assegurar el compliment dels requeriments d'accessibilitat que actualment són els de nivell A i AA de la UNEIX 139803:2012 i, per tant, dels requisits de conformitat del W3C (A i AA de la norma WCAG 2.0).

Compliment d'estàndards

Actualment, el portal de MUFACE compleix amb els criteris d'accessibilitat de nivell A i AA de la UNEIX 139803:2012 i, per tant, dels requisits de conformitat del W3C (A i AA de la norma WCAG 2.0).

Excepcions

MUFACE té com a objectiu principal que el seu lloc web sigui tot l'accessible i usable possible. MUFACE treballa constantment per adaptar el seu portal als estàndards i normatives vigents en relació a l'accessibilitat. No obstant això, donada la gran quantitat de documents pdf i altres continguts no dissenyats expressament per a la web ,  és possible que trobi alguna pàgina que no s'adapta al 100% a aquests estàndards ja que vaig poder estar en procés d'adaptació.

Per això, si vostè experimenta alguna dificultat en l'accés a la informació continguda en est assetjo web, per favor, contacti amb nosaltres. Realitzarem les millores necessàries en la major brevetat possible.

Nota: Aquesta declaració de conformitat recull a aquelles pàgines que es troben sota l'adreça http://www.muface.es i https://sede.muface.gob.es excloent les pàgines a les quals ens porten els enllaços i aplicacions externes.

Actualitzat

11 d'octubre de 2016.

Contacte

Si vostè troba algun tipus de dificultat d'accessibilitat o usabilitat en la seva visita al portal de MUFACE o vol fer-nos algun suggeriment sobre aquest tema, pot contactar amb l'administrador del Portal a través de l'adreça de correu electrònic buzon-web@muface.es. La seva experiència personal pot contribuir de forma important en la progressiva millora del Portal.

Si desitja formular una queixa o suggeriment formal haurà d'optar per presentar-la a través del procediment de  Queixes i Suggeriments Generals d'aquest Organisme , conforme a el  establert en l'article 15 del Reial decret 951/2005, de 29 de juliol, pel qual es regula el marc general per a la millora de la qualitat en l'Administració General de l'Estat.


La resolució mínima recomanada és de 1024x768.