Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > Lliura dels premis del concurs de Pintura BBVA 2013 per a mutualistes i empleats de MUFACE

Lliurament dels premis del concurs de Pintura BBVA 2013 per a mutualistes i empleats de MUFACE

El director general de MUFACE, Gustavo Blanco, ha presidit el dijous 28 de novembre el lliurament de premis del concurs de pintura BBVA para mutualistes i empleats de la mutualitat. Al lliurament de guardons també han assistit els responsables del BBVA.

El primer premi ha recaigut en l'obra Abstracte 8-12, de Javier Moreno. Cristalls en la boca, d'Eutiquio Estirat, ha estat guardonat amb el segon premi, mentre que el tercer ha correspost a l'obra Moncayo en llum, signada per Antonio Càceres El jurat del concurs, presidit pel director general de MUFACE, ha posat en relleu la qualitat de les obres presentades a un concurs que cada vegada compta amb major rellevància i acceptació entre els mutualistes.

Gustavo Blanco ha fet referència a la profunda crisi econòmica per la qual està travessant Espanya, i el difícil i dur context que ens està tocant viure, Per això, segons va dir, aquest certamen de pintura “suposa animar, fomentar l'afició per alguna cosa diferent al treball diari, a la quotidianitat dels problemes, a alguna cosa que ens fa millors com a éssers humans, com a persones, com és l'art de la pintura.

Per constatar l'èxit de la convocatòria cal destacar que han estat 140 quadres els presentats a concurs, dels quals s'han seleccionat un total de 22 obres, pertanyents a tots els estils pictòrics. Com assenyala la catedràtica Isabel Merodio en la presentació del corresponent catalogo “un dels mals del món modern, és mirar però no veure”.

En el seu discurs, el director de MUFACE va mostrar la seva confiança en què el concurs de pintura, que aquest any compleix amb la seva setena edició, estigui aportant el seu granit de sorra en el foment de les disciplines artístiques, “d'aquest saber superior, d'aquesta autèntica afició -que important és educar les aficions, com bé saben la immensa majoria dels nostres mutualistes, que sostenen amb el seu treball diari l'educació pública a Espanya-, en aquests durs temps que ens ha tocat viure”, va concloure Gustavo Blanco.