Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > La secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, presideix el primer Consell General de MUFACE de la legislatura

La secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, presideix el primer Consell General de MUFACE de la legislatura

consell general 23 gener 2017

 

El 23 de gener s'ha celebrat el primer Consell General de MUFACE de la present legislatura, presidit per la Secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado Martínez.

A la reunió han assistit els representants de l'Administració General de l'Estat en el Consell, entre ells, el secretari general d'Administració Digital, Domingo Molina, i el director general de Funció Pública, Javier Pérez Medina, a més dels representants de la Sotssecretaria d'Hisenda i Funció Pública, la Direcció general de Governança Pública, l'Institut Nacional de la Seguretat Social, la Direcció general de Pressupostos o  la Direcció general de Costos de Personal i Pensions Públiques. Han participat, així mateix, representants de les organitzacions sindicals CSI-F, UGT, CCOO i CIG.

La reunió ha servit per a la presentació en el si d'aquest òrgan col·legiat del nou Director General de MUFACE, Antonio Sánchez Díaz. En la trobada s'han abordat fonamentalment les actuacions dutes a terme per la Mutualitat en 2016 i s'han perfilat les orientacions d'actuació que marcaran l'adreça de l'organisme durant els propers mesos; en aquest sentit, la presidenta del Consell ha convidat als assistents, especialment a la representació sindical, a plantejar propostes o suggeriments que puguin ser incorporades en el projecte de millora de la Mutualitat que representa a la nova etapa.

Així mateix, durant la reunió es va posar l'accent que MUFACE “serà una prioritat” dins de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, ja que la labor que ve exercint la Mutualitat de Funcionaris Civils de l'Estat és vital per a la gestió de les prestacions socials i sanitàries de gairebé d'un milió i mitjà de persones. Es tracta d'un model que, segons el parer d'Elena Collado, “ha demostrat al llarg dels anys la seva eficiència i la continuïtat de la qual està garantida”.

 

consell general 23 gener 2017