Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > MUFACE col·labora amb l'Hospital Sant Carlos de Denia en la superació de les 120 donacions de sang

MUFACE col·labora amb l'Hospital Sant Carlos de Denia en la superació de les 120 donacions de sang

En ocasió del dia mundial del donant, la marató ha estat organitzada pel Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb l'hospital del Grup HLA, el Col·legi de Metges d'Alacant i MUFACE.

Amb motiu del dia mundial del donant de sang el Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana, l'Hospital HLA Sant Carlos de Denia i el Col·legi de Metges d'Alacant han aconseguit més de 120 donacions de sang conjuntament durant el dia d'avui en una marató de donació en les instal·lacions del centre de consultes de l'hospital referencia del Grup HLA a la ciutat de Denia.

Amb el lema ‘Dóna sang amb molt gust’ la iniciativa ha comptat amb l'ajuda del xef televisiu Pepe Rodríguez, qui va crear per a l'esdeveniment l'entrepà amb el qual l'Hospital HLA Sant Carlos ha obsequiat a tots aquells que han col·laborat en la donació.

Entre les institucions que han possibilitat aquest esdeveniment solidari es troba MUFACE, el Director provincial del qual a Alacant, Javier Camarasa, ha estat darrere de la iniciativa i ha facilitat els contactes per reunir a totes les institucions i associacions que possibiliten la rellevància social de l'esdeveniment, així com el Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana, el Col·legi de Metges d'Alacant, i el propi Hospital HLA Sant Carlos.