Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > Es constitueix el Grup de Treball sobre mutualitats administratives

Es constitueix el Grup de Treball sobre mutualitats administratives

L'Acord de 29 de Març de 2017 per a la millora de l'ocupació pública, subscrit entre el Govern i les organitzacions sindicals més representatives CCOO, UGT i CSI-F, recull al punt tercer la creació de diversos grups de treball, entre els quals es troba el d'estudi sobre la situació de les mutualitats administratives per garantir la qualitat dels serveis que presten.

En el dia d'avui, 21 de juny, s'ha constituït aquest Grup de Treball i s'ha celebrat la seva primera reunió, en la qual s'han recollit els assumptes proposats per ambdues parts que van a ser objecte d'anàlisi i estudi en les seves properes convocatòries.

La reunió ha estat presidida pel director general de Funció Pública, Javier Pérez Medina,  i a ella han assistit, a més dels representants sindicals, el director general de la Mutualitat General de funcionaris civils de l'Estat, Antonio Sánchez, i responsables de les ambdues Direccions generals i de la Direcció general de Costos de Personal i Pensions Públiques.